Hoe werkt EVfinanciallease?

Stappenplan

De werkwijze van EVfinanciallease is simpel. Onderstaand is stap voor stap uiteengezet hoe wij met uw aanvraag aan het werk gaan.

U ziet bij de dealer of op het internet een voertuig staan die bij uw bedrijfsvoering past. U vraagt een offerte aan.

 1. Bij het aanvragen van een offerte voert u de gevraagde gegevens in.
 2. Uw leaseaanvraag wordt ter beoordeling aangeboden bij een of meerdere financieringsmaatschappijen.
 3. Binnen 24 uur wordt uw aanvraag beoordeelt. De terugkoppeling kan als volgt zijn:
  • Goedkeuring: U ontvangt van ons het beste leasevoorstel. In dit voorstel maken wij tevens onze bemiddelingskosten inzichtelijk. Om de leaseovereenkomst op te vragen ontvangen wij graag een kopie van het paspoort van de tekenbevoegden, een kopie bankpas en een koopovereenkomst of factuur van het gewenste object.
  • Opvraag aanvullende stukken: Het kan voorkomen dat uw aanvraag niet direct akkoord wordt bevonden maar dat de financieringsmaatschappij aanvullende informatie nodig heeft. Het kan hier gaan om de meest recente jaarcijfers van uw onderneming. Wij zullen deze bij u opvragen. Bij goede jaarcijfers wordt de aanvraag in de meeste gevallen alsnog goedgekeurd.
  • Aangepast voorstel: In sommige gevallen wordt de aanvraag niet in zijn geheel goedgekeurd maar doet de financieringsmaatschappij een aangepast voorstel. Dit kan voorkomen bij startende ondernemers of bij ondernemers die volgens het BKR reeds voldoende zijn belast. In dit geval zal er een aanbetaling vanuit eigen middelen worden verwacht.
  • Afwijzing: In het slechtste geval wordt uw aanvraag afgewezen. Dit kan verschillende redenen hebben. De meest voorkomende reden is een negatieve codering op het BKR. Daarnaast kan het ook voorkomen dat de klant in het verleden een matig betaalverloop heeft gehad op een lopende financiering. Een object dat geen toegevoegde waarde heeft voor de onderneming kan ook een reden zijn voor afwijzing.
 4. Nadat de leaseovereenkomst is ondertekend en samen met een kopie van het tenaamstellingverslag van het voertuig door EVfinanciallease.nl zijn ontvangen, zal uitbetaling aan de leverancier plaatsvinden. De auto kan worden afgeleverd.

 

De financial leaseovereenkomst betreft een driepartijenovereenkomst tussen u als lessee, de leverancier van het voertuig en de financieringsmaatschappij. Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. EVfinanciallease.nl verzorgt de gehele administratieve afhandeling voor u. De financieringsmaatschappij zorgt voor een rechtstreekse betaling aan de leverancier zodat het voertuig aan u kan worden afgeleverd.

Neem direct contact op

Telefoon: 030 – 320 0242
Whatsapp: 06-36 14 18 93
E-mail: contact@evfinanciallease.nl

Meer weten? Neem contact met ons op!

Neem voor meer informatie contact op met EVfinanciallease via ons contactformulier of bel 030-3200242. U kunt ook een e-mail sturen naar info@evfinanciallease.nl