Ons verhaal

Over EVfinanciallease

EVfinanciallease bemiddelt in Financial Lease van elektrische voertuigen voor ondernemers. Dit kunnen personenauto’s, bedrijfsauto’s maar ook motoren zijn. EVfinanciallease heeft als doel het verkrijgen van de gewenste maatwerk oplossing zo simpel, snel en soepel mogelijk te laten verlopen en dat met een persoonlijke aanpak. Wij kunnen de beste deal garanderen door nauwe samenwerkingen met leveranciers en importeurs aan de ene kant maar ook met leasemaatschappijen en financieringsmaatschappijen aan de andere kant.

EVfinanciallease is een onderdeel van LeaseMotive. LeaseMotive is in 2013 opgericht door Guido Slager (LinkedIn). Guido heeft zijn ervaring in de leasebranche opgedaan als Lease Consultant bij een van de grootste leasemaatschappijen van Nederland en als kredietacceptant bij ” De Bank”. Na een jarenlange leerschool en ruime ervaring te hebben opgedaan heeft Guido ervoor gekozen LeaseMotive op te richten en te doen waar hij goed in is. Simpelweg, het verlenen van service. 

Met EVfinanciallease streven Guido en zijn team ernaar de transitie naar elektrisch vervoer (EV) te versnellen. Dit doen wij door concurrerende tarieven aan te bieden. Geen ondoorzichtige provisiekosten verwerkt in de leaseovereenkomst maar een duidelijke afspraak vooraf. Wel zo transparant toch?!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Neem voor meer informatie contact op met EVfinanciallease via ons contactformulier of bel 030-3200242. U kunt ook een e-mail sturen naar info@evfinanciallease.nl

Neem direct contact op

Telefoon: 030 - 320 0242
Whatsapp: 06-36 14 18 93
E-mail:info@evfinanciallease.nl